"If you Love what you do, you will never work a day in your life! Hier sluit ik mij volledig bij aan."

Mijn naam is Hillianthe Schal het kloppend hart van EPA Weddings & Events. Getrouwd met Roberto Schal en samen de trotse ouders van onze dochter Zion.

"Wij van kasteel Kerckebosch waren als trouwlocatie zeer enthousiast over de samenwerking die wij met Hillianthe hadden voor de bruiloft die hier werd georganiseerd....."
Event Planning Agency
Liesbeth Marinissen
Kasteel Kerckebosch

Als ik mijn (groot) ouders mag geloven ben ik een geboren planner. Van jongs af aan voelde ik mij de aangewezen persoon om alles te plannen en organiseren. Niet alleen voor familie maar ook voor vrienden. Ik kom uit een grote familie dus genoeg bruiloften en familie feestjes waar ik mijn passie kon uitoefenen. Er kwamen steeds meer opdrachten van kleine babyshowers tot de meest luxe bruiloften.  Dit breide zicht uit met andere evenementen. Vanaf dat moment was Event Planning Agency een feit. Een bedrijf waar professionaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan!

Tijdens onze gezinsvakantie zijn wij te vinden op de mooiste cruise schepen op weg naar de meest prachtige bestemmingen. Wij zijn alle drie echte cruise fanatics en kunnen intens genieten van onze vakantie op zee. 

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en ervaar wat Event Planning Agency voor jullie kan betekenen.

 

"Ik wil je graag bedanken voor de fijne samenwerking. Dit is door mij, maar ook door mijn team als zeer prettig ervaren. Ik hoop je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen op landgoed Rhederoord. "
Weddingplanner Hillianthe
Max Ouwens
Landgoed Rhederoord