OVER MIJ

If you Love what you do, you will never work a day in your life! Hier sluit ik mij volledig bij aan. 

Mijn naam is Hillianthe Berghout, Een geboren planner als ik mijn (groot) ouders mag geloven. Ik voelde mij van kleins af aan al de aangewezen persoon om alles te plannen en te organiseren. Niet alleen voor mijn familie maar ook voor vrienden.

Ik kom uit een grote familie dus er waren genoeg bruiloften en feesten waar ik mijn passie kon uitoefenen. Vervolgens kwamen er steeds meer opdrachten voor het plannen en organiseren van bruiloften. Dit breide zich uit naar andere evenementen en vanaf dat moment was Event Planning Agency een feit.

Professionaliteit en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel bij Event Planning Agency, evenals de rust die ik bied in de voorbereidingstijd met mijn hulp bij het organiseren van jullie huwelijk. 

Om dit allemaal te kunnen realiseren krijg ik naast een vast team veel hulp van mijn grote liefde, steun en toeverlaat Roberto en heerlijke knuffels van onze dochter Zion. In de vakanties zijn wij vaak te vinden op een heerlijke Caribische cruise of in Florida. 

Ik hoop dat mijn persoonlijke verhaal laat zien wie het kloppend en passievol hart achter Event Planning Agency is.

Liefs,

Hillianthe

Denken jullie "Hillianthe is de Weddingplanner die wij zoeken!" Plan dan gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.