OVER MIJ

If you Love what you do, you will never work a day in your life! Hier sluit ik mij volledig bij aan. 

Mijn naam is Hillianthe Berghout, het kloppend en passievol hart achter Event Planning Agency. Een geboren planner als ik mijn (groot) ouders mag geloven. Ik voelde mij van kleins af aan al de aangewezen persoon om alles te plannen en te organiseren. Niet alleen voor mijn nichten en neven maar ook voor mijn vrienden en vriendinnen.

Ik kom uit een grote familie dus er waren genoeg bruiloften en feesten waar ik mijn passie kon uitoefenen. Vervolgens kwamen er steeds meer opdrachten voor het plannen en organiseren van bruiloften en evenementen. Vanaf dat moment was Event Planning Agency een feit.

Professionaliteit en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel bij Event Planning Agency, evenals de rust die ik bied in de voorbereidingstijd met mijn hulp bij het organiseren van jullie huwelijk of ander evenement. Het geeft een heerlijk gevoel als ik de blije gezichten van mijn bruidsparen of andere opdrachtgevers zie.

Naast mijn passie voor het plannen en organiseren heb ik een dochter Zion met mijn grote liefde, steun en toeverlaat Roberto. Wij vinden het heerlijk om met z'n drieën te cruisen en op vakantie te gaan naar Florida. Dit kunnen wij niet vaak genoeg doen.

Ik hoop dat mijn persoonlijke verhaal jullie geïnspireerd heeft.

Liefs,

Hillianthe

 

Lid van de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland - BWPN 

Denken jullie Hillianthe is de Wedding of Event Planner die wij zoeken! Neem dan gerust contact op en plan een kennismakingsgesprek in. Tot gauw!