Weddingplanner A-Z

De maanden voorafgaand aan jullie bruiloft komt er best veel op jullie af. Waar moeten jullie beginnen? Willen jullie groot uitpakken of juist heel intiem en bescheiden. Als Weddingplanner A-Z help ik jullie vanaf het begin met het plannen en organiseren tot aan het vertrek van de laatste gast en leverancier op jullie huwelijksdag. Wat een fijn gevoel en een rust geeft het om zorgeloos van jullie dag te kunnen genieten wetende dat alles goed geregeld is en dat er iemand met kennis van zaken op jullie dag aanwezig is en de planning  zorgvuldig en volgens afspraak naleeft. 

Wedding Day Coördinator

Om te voorkomen dat de ceremoniemeester de mooie en bijzondere momenten van jullie dag mist bied een Wedding Day Coördinator uitkomst. Hebben jullie niemand aangesteld als ceremoniemeester of vinden jullie het gewoon leuk en spannend om zelf alles tot in de puntjes te plannen maar op de dag zelf de touwtjes uit handen geven en jullie planning over laten aan een expert! Dan is een Wedding Day Coördinator ook een oplossing.

Wedding Consult

Er zijn natuurlijk ook bruidsparen die het leuk vinden om alles helemaal zelf te regelen. Zijn jullie zo een bruidspaar en willen jullie advies van een professionele weddingplanner. Ik bied mijn kennis en expertise aan om jullie advies te geven voor het maken van de juiste beslissingen en over alles wat te maken heeft met de organisatie van een huwelijk. Denk hierbij aan:

♥ Tips & Tricks bij het zoeken van een locatie
♥ Waar let ik op als ik met een leverancier afspreek
♥ Hoe regel ik de ondertrouw
♥ En het allerbelangrijkst, hoe maak ik mijn draaiboek voor die dag

Laat je adviseren en plan het huwelijk van je dromen.